Belediye Başkanımız Ömer ÜNAL’ın Bayram Mesajı

by Filyos Belediyesi28 Temmuz 2016

Başkan , mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı tebrik mesajında, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü taşıdıklarını söyledi. Başkan , “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim” dedi.

Düşünceleriniz Neler ?
Olumlu