Filyos Belediyesi Toki Konutları

Filyos Belediyesi TOKİ Başvuru Evrakları

• Başvuru Formu
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • İl İlçe Nüfus Müdürlüğünden Onaylı Vukuatlı Nüfus Kaydı ile Adrese Dayalı Kayıt Sistemine Göre Alınacak Olan İkametgah Belgesi
  • Hane Halkı Gelirinin En Fazla 3.200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgesi.
  • Başvuru Bedeli dekont fotokopisi. (2+1 konut için 4.000 TL 3+1 konut için 6.000 TL)
  • Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirlerini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri vb.)
  • Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altında bulunan çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa sosyal güvenlik kurumundan çalışmadığına dair belge alacaklardır.
  • 25 yaş ve üzerinde olması (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul kadınlarda yaş şartı aranmayacaktır.)

Detaylı Bilgi için Lütfen Belediyemizi Ziyaret Ediniz…

Düşünceleriniz Neler ?
Olumlu
Olumsuz
1 Yorumlar
  • said kardaslar
    28 Ocak 2017 at 06:42

Merhabalar ben yurtdisinda calisan bir gencim, ben yazilmak istiyorum burdaki yapilan TOKI ama sartlardan dolayi yapamiyorum bunun islemleri icin baska bir yontem varmi ve daha musait konutlar varmi.