Belediye Başkanımız Ömer ÜNAL`ın Yeni Yıl Mesajı

by Filyos Belediyesi19 Aralık 2016

2017 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır.

Beldemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2017 yılında Beldemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım.

Düşünceleriniz Neler ?
Olumlu