Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayımladı.

Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayımladı.Başkan Mesajında;Sevgili Filyos’lu Hemşerilerim; ” 2017 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle, yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini, öncekilerden çok daha bereketli,huzurlu, sağlık,afiyet içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.Değerli Filyos’lu hemşerilerim; Belediyeyi emanet ettiğiniz günden itibaren gece, gündüz demeden, canla başla siz değerli hemşerilerimin huzuru ve refahı için yaptığımız yatırım ve çalışmalarımız yeni yılda da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.