BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖMER ÜNAL'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.

Yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştığımız mübarek ramazan günlerinin ardından gelen Ramazan Bayramınızın mübarek olmasını dilerim. Bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği en önemli günlerden olan bayram günlerinin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim. Sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artırılıp, dargınlıkları aradan kaldırıp, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için millet olarak sarf ettiğimiz gayretin artarak devam etmesi gerekmektedir.Özellikle bu mukaddes günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzurevindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi de unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, çok değerli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu güzel bayramın huzura, kardeşliğe, sevgiye ve dünya barışına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.Ömer ÜNAL – Belediye Başkanı